Welcome to EdignoRO Control Panel!

Server update

by Gideon on 2024-03-09

Server succesvol geupdate, veel plezier :D

WoE release system update

by Gideon on 2024-01-13

Het systeem om castele automatisch te releasen is uitgebreid, nu gaan ook de Baby Woe Castles, en de Second Edition Castles per week 1 defence punt verliezen. Komt het Kasteel onder defence level 1 dan zal deze worden gereleased.

Update op het huidige systeem: Vanaf nu zal deze test en het releasen 1 uur voor WoE gebeuren, update je devence level dus voor die tijd!

Zoals altijd, geniet ervan, mocht je bugs merken, of andere rare dingen ervaren, laat het weten via een ticket!

War of Emperium update

by Gideon on 2023-12-27

Omdat WoE erg leuk is, of da je nou tegen monsters vecht of tegen elkaar. Ben ik begonnen aan een nieuw systeem. Dit systeem is ingevoerd voor de standaard WoE (Niet de SE en niet de baby WoE) Wanneer deze goed door de tests komt, zal ik deze veranderingen ook naar deze beide uitrollen.

 

Wat is er veranderd? Voordat woe start word iedere week van ieder bemant kasteel 1 defence punt afgetrokken. Komt het kasteel daarmee onder de 1 zal deze automatisch vrij gegeven worden. De guild verliest dan dat kasteel. Wil je jouw kasteel graag behouden? Dat kan, je kan dagelijks bij de stuart npc te vinden in het kasteel je defence level upgraden voor zenny. Zorg je dat deze weer op 2 staat voordat WoE begint, blijft het kasteel gewoon van jouw (als het tijdens WoE niet afgelpakt word).

Als je vreemde bugs merkt Rapporteer dit vooral via het ticketsysteem op de site! Tevens test ik zelf mee met mijn GMs Guild, hoewel het vreemd is die ertussen te zien staan, geen paniek ik heb toch al toegang tot alle drops en items ;)

Alvast bedankt, en veel plezier!

Holidays

by Gideon on 2023-12-22

Zoals velen van jullie gemerkt hebben, is het in veel steden gaan sneeuwen. Dat betekend maar 1 ding! Fijne kerst allemaal en een gelukkig Nieuwjaar!